Swiss Energy, Tablete Efervescente Kids cu Multivitamine

Swiss Energy, Tablete Efervescente Kids cu Multivitamine

22,00 ron
cu TVA

Flacon cu 20 tablete efervescente.

Pentru copii sănătoşi şi puternici!

Calciu + Vitamina C si Multivitamine

Cantitate
Stoc epuizat

Acest complex contine vitamine si minerale importante necesare pentru a spori imunitatea copiilor, pentru cresterea sistemului musculo-scheletic, mentinerea activitatii fizice la un nivel inalt. O capacitate crescuta de invatare si o memorie buna sunt posibile daca primiti toate vitaminele si mineralele necesare.

SWISS ENERGY KIDS + CALCIU contine toate vitaminele si mineralele necesare pentru stimularea cresterii si dezvoltării organismului copiilor. Calciul si vitamina D3sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normală a oaselor si dintilor copiilor. Calciul este greu de asimilat de catre organism, alimentele nu contribuie pe deplin la refacerea calciului, deci este adesea necesara o sursa suplimentara din acest macro element. Deficitul sau poate duce la o intarziere a dezvoltării fizice si mintale, a cariilor dentare, a insomniei si chiar a rahitismului. 

Vitaminele A, E si C au proprietati puternice antioxidante si imunostimulante. Protejeaza celulele si tesuturile de efectele adverse ale compusilor de peroxid si ale radicalilor liberi. B-urile sunt implicate in metabolism si in formarea scheletului si a muschilor, precum si in sinteza sangelui, in special, anticorpii care protejeaza organismul impotriva infectiilor.

Atentionari: hipersensibilitate la componente. Femeile care sunt insarcinate sau planifica o sarcina trebuie sa se consulte cu medicul inainte de a lua vitamine sau suplimente minerale. Nu este potrivit pentru copiii sub 7 ani.

Suplimentele alimentare sunt menite sa suplimenteze dieta si nu ar trebui considerate ca un substitut pentru o dieta variata si un stil de viata sanatos.

Swiss Energy

1052

Fisa tehnica

Vitamina C
60 mg
Vitamina A
270 µg
Vitamina B12
5 µg
Vitamina B12
0
Vitamina B6
1
Vitamina B6
2 mg
Vitamina B2
2 mg
Vitamina B1
1
Vitamina B1
25 mg
Niacina NE
14
Niacina NE
5 mg
Calciu
200 mg
Vitamina D3
2
Vitamina D3
3 µg
Vitamina E aTE
6
Vitamina E aTE
7 mg
Vitamina B9
200 µg
Vitamina H
70 µg
Vitamina B5
9 mg

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: