Swiss Energy, Tablete Efervescente cu Calciu şi Vitamina D3

Swiss Energy, Tablete Efervescente cu Calciu şi Vitamina D3

21,00 ron
cu TVA

Flacon cu 20 tablete efervescente.

Formula perfectă pentru îngrijirea oaselor şi a dinţilor.

Calciu + Vitamina D3.

Cantitate

Calciul este un element macro, care este in mare parte continut de schelet si dinti. Este un activator al unui numar de hormoni si enzime. Principalele surse de calciu sunt produsele lactate. Mai putin calciu este continut in fructe de mare, varza, spanac, nap. Calciul este greu de digerat de catre organism, iar alimentele nu refac complet rezervele de calciu, deci este necesara completarea acestui macro element.

Lipsa calciului forteaza organismul sa il consume din oase, iar acest lucru duce la o pierdere a vitalitatii oaselor. Acest lucru afecteaza, de asemenea, organele si procesele in care calciul este direct implicat.

Vitamina D3 imbunatateste absorbtia calciului de catre intestine si interfereaza cu deseurile de calciu din organism. Vitamina D3 reduce, de asemenea, vulnerabilitatea organismului la bolile de piele. Una dintre cele mai importante functii ale calciului este formarea si conservarea integritatii dintilor si a oaselor.

De asemenea, afecteaza contractia si relaxarea muschilor si coordoneaza partial bataile inimii. Calciulregleaza tensiunea arteriala, normalizeaza coagularea sangelui prin cresterea vitaminei K. Calciul este implicat in procesele de crestere si intarire a celulelor tesutului conjunctiv. De asemenea, calciul imbunatateste rezistenta organismului la alergii si la activitatea sistemului imunitar.

Swiss Energy

4236
103 Produse

Fisa tehnica

Calciu
500 mg
Vitamina D3
5 µg
Vitamina D3
7

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: