Swiss Energy, Tablete Efervescente cu Magneziu + B Complex

Swiss Energy, Tablete Efervescente cu Magneziu + B Complex

21,00 ron
cu TVA

Flacon cu 20 tablete efervescente.

Pentru un Sistem Nervos Sănătos! 

Magneziu + B Complex

Cantitate

Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la reducerea oboselii și la echilibrul electrolitic. Complexul de vitamina B contribuie la un metabolism normal și la funcția normală a inimii. Recomandat în cazurile de stres fizic și emoțional.

Magneziul este un element esential care se gaseste in toate tesuturile corpului si este esential pentru functionarea normala a celulelor. Este implicat in majoritatea reactiilor metabolice. In special, este implicata in reglarea transmiterii impulsului nervos si a contractiei musculare.

Magneziul contribuie la imbunatatirea absorbtiei vitaminei B6. In acelasi timp, vitamina B6 afecteaza formarea compusilor de magneziu. Atunci când luati impreuna magneziu si piridoxina, ele se consolideaza reciproc. 

Vitamina B6 (piridoxina) joaca un rol important in metabolism si este necesara pentru functionarea normala a sistemului nervos central si periferic si sinteza neurotransmitatorilor. In plus, usureaza starea de spirit, imbunatateste performanta mentala si fizica, ajuta la digestia proteinelor si a grasimilor. Piridoxina creste productia de serotonina – „hormonul fericirii”, ajutând organismul sa lupte impotriva depresiei.

Swiss Energy

4342
160 Produse

Fisa tehnica

Vitamina B12
5 µg
Vitamina B12
0
Vitamina B6
1 mg
Vitamina B2
0
Vitamina B2
8 mg
Vitamina B1
0
Vitamina B1
7 mg
Magneziu
150 mg

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: