Swiss Energy, Tablete Efervescente Joint Care cu Glucozamina

Swiss Energy, Tablete Efervescente Joint Care cu Glucozamina

26,00 ron
cu TVA

Flacon cu 20 tablete efervescente.

Scade rigiditatea articulaţiilor, având efect favorabil pe funcţie articulară.

Glucozamină + Condroitină

Cantitate

Oasele, articulatiile, compusii lor, ca parti ale corpului, necesita si vitamine si minerale. Sistemul scheletic detine functia de sustinere si locomotie, protejeaza organele interne de traume si imbunatateste metabolismul mineralelor.

Glucozamina si condroitina depoziteaza o multime de elemente minerale, cum ar fi, fier, fosfor, zinc, calciu etc. Este important sa se asigure o cantitate suficienta de vitamine si minerale pentru sistemul osoas.Glucozamina si condroitina sunt substantele de neinlocuit care asigura suport nutritional, contribuie la formarea ligamentelor, oaselor, tesuturilor conjunctive, impiedica distrugerea acestora si sporesc regenerarea tesutului cartilaginos si au efecte antiinflamatorii. Combinatia acestor substante este unul dintre principalele instrumente pentru prevenirea si tratamentul adjuvant al bolilor degenerative articulare.Deficitul de glucozamina sau condroitina din organism poate provoca dureri la nivelul articulatiilor si chiar artrita si osteoartrita.

Magneziul stimuleaza producerea de hormoni calcitoninici, care joaca un rol important in asigurarea sanatatii si fermitatii oaselor.

Extractul de ghimbir este utilizat pentru prevenirea osteoartritei. De asemenea, are efect antiinflamator.

Swiss Energy

10430
58 Produse

Fisa tehnica

Vitamina C
60 mg
Magneziu
25 mg
Sulfat Glucozamina
300 mg
Condroitina
200 mg
Extract de Ghimbir
10 mg

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: