Colac Anti-Escare MorsaCyber, REF 142.110

Colac Anti-Escare MorsaCyberg, Cod 142.110

99,00 ron
cu TVA

Perna ortopedica rotunda antiescara ofera pacientului confortul necesar, indiferent de tipul scaunului pe care este asezata. 


Perna in forma de colac pentru sezut este recomandata si gravidelor in ultimele luni de sarcina si mamicilor care au nascut pentru perioada de refacere dupa nastere. 

Cantitate


Perna ajuta la distribuirea uniforma a presiunii pe partile laterale ale sezutului, protejand astfel zona aflata in perioada de recuperare dupa nasterea cu epiziotomie sau in cazul hemoroizilor aparuti in timpul sarcinii si nu numai.


Forma speciala a pernei ofera un confort sporit in pozitia "sezand" atat gravidelor in ultimele luni de sarcina la birou, acasa, sau la volan, cat si mamicilor aflate in perioada de recuperare in urma nasterii.


Perna se poate folosi atat pe scaunul din masina sau de la birou, cat si pe fotoliul de acasa sau, pentru persoanele imobilizate, in scaunul cu rotile. 


Datorita formei si a materialelor din care este confectionata, perna va ajuta sa eliberati presiunea exercitata asupra coloanei, eliminand sau calmand durerile de spate. 


Perna rotunda este decupata in interior, pentru a preveni aparitia escarelor si a ajuta pielea sa respire, oferind astfel pacientului o doza ridicata de confort.


Produsele  sunt umplute cu un material special – bile din polistirol spuma si romboedre din poliuretan spuma. Datorita calitatii poliuretanului aceste perne pot sa fixeze partea corpului in pozitia dorita. 


Datorita polistirolului, perna nu este alergizanta, deoarece nu leaga poluanti ca polenul, praful si bacteriile. 

MorsaCyberg

7111
128 Produse

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: