Swiss Energy, Nano Capsule - VisioVit

Swiss Energy, Nano Capsule - VisioVit

61,00 ron
cu TVA

Flacon cu 30 de capsule

Formula avansată, menţine vederea sănătoasă.

Extract de Afine + Zexantina + Luteina + AE + Zinc

Cantitate

Complexul de vitamine, minerale și carotenoizi a fost dezvoltat special pentru a îmbunătăți vederea. Are efect antioxidant și protejează țesuturile oculare de radicalii liberi.

Conține luteină, zeaxantină, vitamine și minerale pentru a proteja ochii de factorii de mediu negativi.

Capsule cu eliberare prelungită (EP) concepute pentru a elibera substanța medicamentoasă treptat într-o perioadă lungă de timp. EP micro capsule sunt o formă inovativă care favorizează absorbția mai bună a ingredientelor active și îmbunătățește tolerabilitatea lor în dieta zilnică.

Complexul de vitamine, minerale și carotenoide special concepute pentru îmbunătățirea vederii. Complexul are un efect antioxidant și protejează țesutul ochiului de radicalii liberi.

Contraindicatii: hipersensibilitate la componente. Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să se consulte cu medicul înainte de a lua vitamine sau suplimente minerale.

Atenționare: A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variata si echilibrată si un mod de viată sănătos. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu este potrivit pentru copiii sub 14 ani. A se consuma, de preferintă, înainte de sfîrsitul termenului de expirare (vezi pe ambalaj: Lot, data fabricării și data expirării).

Swiss Energy

4303
29 Produse

Fisa tehnica

Vitamina A
800 µg
Zinc
10 mg
Vitamina E
12 mg
Extract de Afine
50 mg
Zeaxantina
2 mg
Luteina
10 mg

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: