Swiss Energy Cafea Boabe Mokka, 500 grame

39,00 ron
cu TVA

Swiss Energy Cafea Boabe Mokka, 500 grame

Cafea boabe : 80% Arabica, 20% Robusta.

Gust și aromă: Note de ciocolată, citrice și nuci.

Cantitate
Stoc epuizat

Swiss Energy Cafea Boabe Mokka, 500 grame

Istoria acestei cafele Premium începe la mijlocul secolului al XVIII-lea. În 1761, dl Johannes Schlatter și-a fondat o mică afacere în St. Gallen, Elveția. A deschis un coffee-shop unde vindea cafea, ceai și condimente. Magazinul se afla în spatele turnului din oraș și se numea „Hinterm Turm”, ceea ce înseamnă „În spatele turnului”. Magazinul a trecut prin secole și s-a transformat în Turm Kaffee, pe care îl cunoaștem astăzi și îl adorăm. La acea vreme, cafeaua era încă un produs nou, puțin cunoscut, dar care tocmai începuse să capete popularitate pe continent. Apoi, cafeaua era vândută crudă sub formă de boabe de cafea verde, pe care clienții le prăjeau singuri acasă. În cei peste 260 de ani, compania a devenit unul dintre cei mai importanți producători de cafea din Elveția. Acest lucru este dovada celei mai înalte calități și a tradițiilor, cărora le acordăm o importanță majoră.

Swiss Energy Coffee by Turm oferă consumatorilor un sortiment larg de cafea pentru fiecare gust!

Fie că preferați un espresso rafinat sau o cafea lunga aromata, folosim doar cele mai bune boabe de cafea pentru fiecare dintre produsele noastre de calitate. Savoarea acestei cafele combină o varietate uimitoare de arome și gusturi. Această cafea se distinge prin aciditate ușor vizibilă, corpolență plină și un gust echilibrat, ce vă vor cuceri, grație experienței de peste 260 de ani în lumea cafelei.

Aroma bogată cu note de citrice, nuci și ciocolată, a fost creată după rețete vechi, special pentru iubitorii de cafea.

Gust și aromă: Note de ciocolată, citrice și nuci.

Boabe: 80% Arabica, 20% Robusta

Soi și origine: La Paz (Honduras) arabica, Belo Horizonte (Brazilia) arabica, Chickmagalur (India) arabica, Mysore / Coorg (India) robusta.

Swiss Energy

4978

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: