Teste pentru Lipide VivaDiag

Teste pentru Lipide VivaDiag

250,00 ron
cu TVA

VivaDiag - Benzi pentru testarea lipidelor.

Benzi pentru testarea lipidelor din sange, plasma sau ser, folosind dispozitivul de masurare a lipidelor VivaDiag Sistem de Testare a Lipidelor

Pachetul contine :

25 de benzi de testare

25 de tuburi de transfer capilar

Cantitate
Stoc epuizat

Lamelele de testare sunt fabricate din plastic ferm, pe care  se aplica un reactive uscat si sunt proiectate  pentru fi citite de dispozitivul de masurare a concentratiei lipidelor si plasma, ser sau sange, VivaDiag. Testele inclus lamele pentru testarea colesterolului, lamele pentru testarea densidatii maxime a colesterolului cu lipo-proteine HDL, triglicerine TG si a 3-1 profilului de lipide.

Testele de tipul 3 in 1 pot detecta TC, HDL si TG cu o lamela. Raportul TC/HDL si valoarea LDL poate fi de  asemenea calculate doar cu o lamela.  

 

Sageata Insertie: Aflate pe partea frontal a lamelei de testare, sagetile arata directia in care lamela trebuie inserata in aparat.

Zona de aplicare a mostrei: dupa ce testul a fost inserat in canulul aferent, aplicati volumul corect de mostra de sange 10 unitati pentru testul individual si 25 pentru cel 3 in 1, in regiunea central a lamelei. 

Manerul: Localizat la capatul testului, manerul este folosit pentru a insera si a inlatura lamela din aparat.

Zona de testare: Localizata pe spatele lamelei. Dispozitivul va analiza aceasta zona pentru a genera rezultate asupra nivelului de lipide

Sageti de Pozitionare: Localizate in mijlocul zonei de reactiune. Atunci cand o banda de testare este inserata, cele doua sageti trebuie sa fie paralele cu cele doua sageti de pe dispozitiv, pentru ca procesul sa fie corect.

 

 

VivaCheK

4610

Referinte specifice

Alte produse din aceeasi categorie: