Monitoare functii vitale

Monitoare functii vitale

Filtre active

Spirometru Contec SP10

1.000,00 ron

Spirometrul Contec SP10 este un dispozitiv medical portabil pentru examinarea functiilor pulmonare, de mici dimensiuni, are consum redus de energie si este convenabil in utilizare. Prin intermediul ecranului TFT, aparatul este concis si modern.

Accesorii incluse in setul de livrare:

 • Cablu USB
 • Piesa bucala de unica folosinta
 • Software (Link pentru descarcare in cutia produsului)

 

Holter ECG Contec TLC5000

2.440,00 ron

Holterul ECG Contec TLC5000 contine un software de inregistrare si analiza pentru conectarea la PC sau Laptop. Unitatea de inregistrare este usor de utilizat, colecteaza unde ECG din 12 derivatii simultan si poate inregistra continuu timp de 24 de ore.

Accesorii incluse in setul de livrare:

 • Soft conectare la PC ( sub forma de link pentru descarcare a programului, inscris pe interiorul ambalajului produsului )
 • Cablu pentru pacient cu 10 fire 1 buc.
 • Electrozi ECG de unica folosinta 10 buc.
 • Husa speciala pentru suport si protectie 1 buc.
 • Cablu USB pentru descarcari de date 1 buc.

Holter ECG Contec TLC 9803

1.550,00 ron

Holter ECG Contec TLC-9803 pentru inregistrare continua de 24 de ore

Sistemul include un holter ECG cu greutate extrem de redusa cu software usor de utilizat si instalat.

Pachetul mai contine :

 • Cabluri ECG – 1 set
 • Program specializat pentru citire ECG – 1 bucata
 • Cablu de interfata USB pentru conectarea la PC – 1 bucata

Holter Monitor Tensiune Contec ABPM50

860,00 ron

Holterul de Tensiune Arteriala Contec ABPM50 este un dispozitiv medical neinvaziv, compact, usor si silentios, destinat masurarii si monitorizarii tensiunii arteriale la adulti, copii si nou-nascuti.

Holterul este capabil sa functioneze continuu timp de 24 de ore utilizand functia de masurare a tensiunii arteriale ambulatorii.

Coletul mai contine :

 • Manseta pentru adulti 23-35 cm
 • Tub conector manseta Holter CMS
 • Cablul de date USB
 • Software PC ( sub forma de link de descarcare a programului, inscris pe interiorul ambalajului produsului)
 • Manual de utilizare
 • Geanta transport

 

Electrocardiograf cu 6 Canale Contec CMS600G

3.350,00 ron

Electrocardiograf Contec CMS 600G cu 6 canale si achizitie simultana pe 12 derivatii, dotat cu ecran tactil TFT LCD Color generos de7 inch cu rezolutie de 800x 400 pixeli, imprimanta termica, acumulator reincarcabil integrat, soft intern de analiza si interpretare, soft pentru conectarea la PC sau Laptop prin cablu USB.

Este un dispozitiv medical portabil cu functii avansate de masurare, stocare si interpretare date, util in orice unitate medicala, Spital, Clinica Medicala Privata, Cabinet Medical Individual, dar si pe teren in cazul de urgenta sau la investigatiile medicale de medicina muncii.

Garantie : 12 Luni

Holter ECG Contec TLC6000

3.200,00 ron

Holterul ECG TLC6000 adopta un sistem cu 12 conductoare de standard international, care poate inregistra continuu forma de unda ECG timp de 48 de ore si analiza forma de unda ECG de catre software-ul PC. Este aplicabil pentru utilizare in institutiile medicale si in comunitate.

Garantie : 24 luni

Electrocardiograf Contec CMS 1200G

4.650,00 ron

Electrocardiograf digital Contec CMS 1200G cu 12 canale si achizitie simultana pe 12 derivatii, dotat cu ecran tactil TFT LCD Color generos de 8 inch cu rezolutie de 800x 600 pixeli, imprimanta termica, acumulator reincarcabil integrat, soft intern de analiza si interpretare, soft pentru conectarea la PC sau Laptop prin cablu USB

Garantie : 12 luni

Monitor functii vitale Contec CMS6000

3.950,00 ron

Acest dispozitiv ce poate monitoriza parametri precum ECG, RESP, SpO2, PR, NIBP si TEMP cu doua canale etc. Monitorul CMS6000 reprezinta imbinarea dintre modulul de masurare a parametrilor, afisajul si inregistratorul, astfel formandu-se un echipament compact si portabil. In acelasi timp, bateria sa incorporabila si inlocuibila ofera confort pentru deplasarea pacientului.

Garantie : 12 luni

Monitor functii vitale Contec CMS7000

4.200,00 ron

Monitorul are functii care pot fi utilizate pentru monitorizarea clinica a adultilor, copiilor si nou-nascutilor. Utilizatorii pot selecta configuratii ale parametrilor diferite, in functie de cerinte diferite. Poate afisa sincronic forma de unda cu sapte canale si parametrii de monitorizare completa. Monitorul poate fi conectat la sistemul central de monitorizare prin cablu de retea sau wireless pentru a forma un sistem de monitorizare a retelei. Acest dispozitiv poate monitoriza parametri precum ECG, RESP, SpO2, PR, NIBP și TEMP . Integreaza modulul de masurare a parametrilor, afisajul si inregistratorul intr-un dispozitiv pentru a forma un echipament compact si portabil.

Garantie : 12 luni

Monitor functii vitale Contec CMS8000

4.200,00 ron

Monitorul are functii care pot fi utilizate pentru monitorizarea clinica a adultilor, copiilor si nou-nascutilor. Utilizatorii pot selecta configuratii ale parametrilor diferite, in functie de cerinte diferite. Poate afisa sincronic forma de unda cu sapte canale si parametrii de monitorizare completa. Monitorul poate fi conectat la sistemul central de monitorizare prin cablu de retea sau wireless pentru a forma un sistem de monitorizare a retelei. Acest dispozitiv poate monitoriza parametri precum ECG, RESP, NIBP, SpO2 si TEMP cu doua canale, etc

Garantie : 12 luni

Monitor Functii Vitale Contec CMS9000

4.300,00 ron

Monitorul de functii vitale pentru pacient Contec CMS-9000 este un dispozitiv medical compact, usor, portabil, cu amulator Acumulator Litiu reincarcabil integrat.
Aparatul medical Contec CMS 9000 este destinat monitorizarii clinice a pacientilor adulti, copii si nou-nascuti (neonatologie) cu operare efectuata numai de catre personalul medical din Spital, Cabinet Medical, Clinica Medicala sau Ambulanta.
Se pot monitoriza urmatorii parametrii: ECG, Respiratie, Temperatura, SpO2, Tensiune Arteriala (NIBP), Rata Pulsului.

Garantie : 12 luni

Capnograf Contec CA10M

3.700,00 ron

Capnograful CA10M este un aparat pentru monitorizarea dioxidul de carbon final, rata de respiratie a cailor respiratorii. Poate detecta functia de ventilatie pulmonara si reflecta circulatia si starea fluxului de sange pulmonar, precum si indirect reflecta ventilatia alveolara. Utilizare pentru transferul de urgenta la spital, sectia de urgenta, sala de operare, neonatologie, sectia respiratorie, etc.

Garantie : 12 luni

Concentrator de Oxigen Contec OC3B Capacitate 10 Litri/minut

6.000,00 ron

Concentratorul de oxigen este destinat pentru a oferi o terapie cu oxigen suplimentar, pentru pacienții care suferă de BPOC, boli cardiovasculare și tulburări pulmonare. Concentratorul de oxigen poate să fie utilizat la domiciliu sau în instituții de îngrijire medicală

Capacitate : 10 Litri/Minut

Garantie : 2 ani

Concentrator de Oxigen Contec OC5B Capacitate 7 Litri/minut

3.900,00 ron

Concentratorul de oxigen este destinat pentru a oferi o terapie cu oxigen suplimentar, pentru pacienții care suferă de BPOC, boli cardiovasculare și tulburări pulmonare. Concentratorul de oxigen poate să fie utilizat la domiciliu sau în instituții de îngrijire medicală

Capacitate : 7 Litri/Minut

Garantie : 2 ani

Concentrator de Oxigen Contec OC5B Capacitate 5 Litri/minut

3.700,00 ron

Concentratorul de oxigen este destinat pentru a oferi o terapie cu oxigen suplimentar, pentru pacienții care suferă de BPOC, boli cardiovasculare și tulburări pulmonare. Concentratorul de oxigen poate să fie utilizat la domiciliu sau în instituții de îngrijire medicală

Capacitate : 5 Litri/Minut

Garantie : 2 ani

Pulsoximetru Profesional Contec CMS 60D

850,00 ron

Pulsoximetru Contec CMS 60D este un pulsoximetru profesional cu senzor de deget care masoara saturatia de oxigen si pulsul, care vine cu port USB si software pentru conectare si monitorizare la calculator. Pulsoximetru CMS 60D este recomandat pentru utilizare in spitale, clinici medicale sau la domiciliu.

Garantie : 1 an