Igiena Orala

Igiena Orala

Filtre active

Pastă de dinți Dentissimo PRO-Care Teeth&Gums

27,00 ron

Principala pastă de dinți naturala DENTISSIMO care protejează dinții și gingiile. Împiedică formarea cavităților, parodontitei, gingivitei, stomatitei, tratează în mod eficient sângerarea gingiilor, stimulează regenerarea celulelor, revitalizarea gingiilor. 

Cantitate - 75 ml.

Dentissimo Apa de Gura GUM & PROTECTION 250ml

40,00 ron

Dentissimo Apa de Gura GUM & PROTECTION 250ml 

Complexul echilibrat de ulei de arbore de smirnă, extracte de Ratanhia și mușețel reduce viteza de răspândire a bacteriilor și are un efect emolient vizibil asupra gingiilor, iar salvia dezinfectează și întărește gingiile.

Pasta de dinti Dentissimo Advanced Whitening GOLD

41,99 ron

PASTA DE DINTI DENTISSIMO, ADVANCED WHITENING GOLD 75 ML 

Noua formula inovativa regenera-pro a pastei de dinti-gel DENTISSIMO „Advanced Whitening GOLD” ofera rezultate de albire de inalta performanta. Aurul si ingredientele naturale confera un efect extraordinar de albire a dintilor.

Pasta de dinti Dentissimo pentru Gravide si Post Natal

43,59 ron

Pasta de dinti Dentissimo pentru Gravide si Post Natal 

Noua formula inovativa regenera-pro a pastei de dinti Lady&Young Mum este conceputa pentru protectia cavitatii bucale pe perioada de sarcina si alaptare a copilului, cu ingrediente organice selectate in urma unui proces riguros de verificare!

Pastă de dinți Dentissimo PRO-Whitening

28,00 ron

Noua formulă de albire a pastei de dinți restabilește culoarea albă naturală a smaltului, enzima din fructele de Papaya elimină placa, Siliciul Hidratat asigură curățarea blândă si nonbrazivă a smalțului.

Cantitate - 75 ml.